Хотел Панорама
Хотел в град Велинград

Хотел Панорама

  Добре дошли във Велинград!

  При нас имате възможност да се заредите с енергия чрез великолепни и разнообразни туристически и спортни преживявания. Велинград дарява великолепие, здраве, дълголетие, незабравими удоволствия и радост със своите характерни балнео-климатични особености. Излекувай тялото си,а да е здрава душата ти!

  „ХОТЕЛ ПАНОРАМА ВЕЛИНГРАД” е една приказна възможност за почивка и здраве.За баланс и чистота . Сградата на хотела е четириетажна с всички необходими приспособления за инвалиди и хора със специални нужди . Стаите разполагат с две отделни легла, както и отделен санитарен възел, телевизор и WI-FI. Разполагаме с уютен и просторен 150 местен ресторант в който можете да се насладите на прясно приготвена и вкусна храна поднесена с усмивка и професионализъм от нашия любезен персонал .В ресторанта освен традиционната българска кухня предлагаме и средиземноморска и китайска кухня.При нас имате прекрасна възможност за отпускащи разходки и прекрасни гледки.
Разполагаме с балнеология и физиотерапия. Свpъх модерно оборудваната балнеологична част на хотела има всички налични апарати за лечение на всякакви болежки.

   Хотел Панорама предлага процедури с варненска лечебна кал. Лечебната кал е подходяща при лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат и на нервната система, обменно-ендокринни, гинекологични, съдови, кожни и заболявания на дихателните и на храносмилателните органи, както и при хронични интоксикации с тежки метали.

    И за да достигне този вълшебен кът до всички,които се нуждаят сме се погрижили да Ви услесним максимално.
   

     А ЦЕНАТА..........................Намерете ни и вижте !!!!!!!